"Tiedän, miten potentiaalisi valjastetaan - sillä sitä sinulla on."

- Johanna Konttila

Minulla on kokemusta usean yksilö- ja joukkueurheilijoiden, taiteilijoiden sekä eri ammatti- ja asiantuntijaryhmien valmentamisesta. Kehittämäni mentaalivalmennuksen metamalli pohjautuu kognitiotieteisiin ja siinä hyödynnetään ihmisen biopsykofysiologiaa. Pohjakoulutukseltani olen käyttäytymistieteilijä. Valmennusmenetelmiä ja työkaluja olen ammentanut myös Ruotsista, Saksasta, Englannista ja Kanadasta.

Oman psyykkisen vahvuuden kehittämisen voi aloittaa milloin vain. Usein luokseni tullaan ongelmien kasaantuessa. Urheilija pelkää oksentavansa suorituspaikalle, on epäonnistunut ratkaisevassa tilanteessa. Tai silloin, kun kaikki testitulokset näyttävä hyvältä, mutta paineen alla hän jäätyy, suorittaa kuin käsijarru päällä. Itsetunto on pohjamudissa ja motivaatio on hukassa. Tavoite on korkealla, mutta sen saavuttamista epäilee.Nämä ovat autenttisia tilanteita, pelko- ja lukkotiloja, jotka ovat auenneet ja kääntyneet vahvuudeksi. Samalla valmennettavalle on avautunut mielen kehittämisen laajamaailma. Itsevarmuus siitä, että hän saa itsestään irti sen mitä haluaa.

Mentaalivalmennus on systemaattista omien vahvuuksien harjoittelua. Mutta ennen kaikkea sen on rentoa tekemistä! Valmennettavat ovat kommentoineet, että aika kuluu siivillä ja kehitys tapahtuu kuin varkain. Mutta se ei ole ollenkaan ihme: usein henkilöllä on valtavasti osaamista, mitä hän ei sillä hetkellä tiedosta. Ja ne sokeat pisteet, sieltä vasta löytyykin tietoa.

Kurkkaa suosittelijoiden ajatuksia ja ota yhteyttä!

Lämpimin terveisin,

Johanna

 

Johanna Konttila valmentaja Zermatt Oy
Valmentaja, toimitusjohtaja Johanna Konttila, Zermatt Oy

Koulutus

Kasvatustieteiden maisteri, Oulun yliopisto, kasvatustiede ja psykologia 1992

Sertifioitu ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, Lyhytterapiainstitutti 2022-
Kliininen hypnoterapeutti, ICH Clinical Hypnosis Training, Lontoo 2018-19
Sertifioitu Business Coach 2017
Rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja, Savanna Connexion 2017-18
Mentaalivalmentajan perus- ja ammattiopinnot 2014-2016, Åbo Akademi, Novia Yrkeshögskola & Folkhälsan Utbildning
Viestintä, Berlin Hochschule der Künste
Sosiaalipsykologia, Helsingin yliopisto