Työelämän valmennukset

Työelämän valmennukset

Suunta ja reitti hieman hukassa, eteneminen vaikeaa? Työpoissaolot kasaantuvat ja työterveyshuollon tuki tuntuu valuvan sormien läpi kuin hiekka?

Miten toimia, kun on löydettävä uusi huippu tai kun strategia on olemassa, mutta toimintasuunnitelma, työkalut ja toimeenpano takkuaa? Entä silloin, kun projektit seisovat ja hommat eivät etene. Herääminen aamulla töihin saa voimaan pahoin ja työ tuntuu täyttävän kaikki vuorokauden tunnit.

Olemme oikea valinta silloin, kun haluatte lisätä hyvinvointia ja vähentää poissaoloja. Parantaa tiimisi kommunikaatiota ja yhteistyötä. Synnyttää arvoa, joka näkyy suoraan organisaation tuloksessa.

Olemme oikea myös valinta silloin, kun haluat, että kehittämispäivät humahtavat ohitse kuin siivillä ja niistä jää jäljelle arkeen heti pysyviä työkaluja. Oivalluksia, jotka siirtyvät suunnitelmien kautta ketterästi käytäntöön.

Hyvä johtaminen ja motivoitunut henkilöstö ovat menestyvän organisaation tärkein resurssi ja menestystekijä.

Sen sijaan, että puhuimme muutoksesta, puhumme jatkuvasta kehittymisestä. Sanat vapauttavat mentaalisesti ja pääsemme takaisin kiinni luovuuteemme. Se on jatkuvan kehittymisen edellytys.

Ihminen on luonnostaan luova ja se tuottaa iloa. Tämä pätee myös työelämään. Se on mahdollista silloin, kun työntekijä tuntee itsensä ja osaa johtaa työnsä merkityksellisyyttä.

Ota ensimmäinen askel kohti huippua. Lähde matkalle, kehitä tiimiäsi ja itseäsi luovasti. Palvelu räätälöidään aina tarpeidenne mukaan.

Kulje matka, nouse huipulle. Ota yhteyttä.

Mitä ja kenelle?

  • Yksilö- tai ryhmäcoaching
  • Esimies- ja henkilöstövalmennukset
  • Hyvinvointivalmennukset
  • Stressinhallinta
  • Lyhyet ja pidemmät koulutukset ja projektit.
  • Tyky-, työsuojelu ja henkilöstöpäivät
  • Kick-offit