Urheilun mentaalivalmennus

Urheilun mentaalivalmennus

Kasva mentaalisesti vahvaksi.

Ajatukset, kehon tuntemukset, aikaisemmat kokemukset ja havainnot ohjaavat kehoa – myös tiedostamattomasti.  Menestys on kaikkea muuta kuin sattumaa.

Ihminen käy itsensä kanssa koko ajan sisäistä keskustelua, antaa ohjeita itselleen. Väsymys, kipu ja alavireisyys ovat aivojen meille tuottamaa tietoa. Myös päinvastoin: hyvinvoinnin ja flown luot sinä itse!

Aistimme vastaanottavat signaaleja kehon sisä- ja ulkopuolelta koko ajan. Meillä on jopa 70 000 ajatusta, tunnetta ja havaintoa vuorokaudessa. Tiedostamme niistä vain murto-osan, mutta myös loppu tiedostamaton tietomassa ohjaa tekemistäsi. Etenkin kun stressi kasvaa.

Integroitu mentaalivalmennus

Käytössämme on kokonaisvaltainen ja käytännönläheinen mentaalivalmennuksen menetelmä, joka pohjaa neuro- ja kognitiiviseen psykologiaan. Menetelmällä on saavutettu runsaasti arvokisamenestystä. Myös Zermattin urheilijat ovat menestyneet kotimaassa ja kansainvälisesti.

Asiakkaamme ovat yksilö- ja joukkueurheilijoita junioreista aikuisiin. Lajikirjo on laaja. Olit sitten kilpa- tai harrasteurheilija, valmennus antaa työkaluja, joita voit hyödyntää myös muualla elämänalueilla.

Systemaattisesti etenevä valmennus räätälöidään aina yksilökohtaisesti.

Valmennamme ympäri Suomea. Valmennus toteutetaan etänä tai vastaaototapaamisina.

Pääkaupunkiseudun vastaanotto sijaitsee Pitäjänmäellä, Höyläämötie 11, 3A kerros, Helsinki. Valmennus voidaan sopia myös muualle.  

Mitä ja kenelle?

  • Yksilö ja joukkueet
  • Valmentajat
  • Fysioterapeutit, hierojat, ravintoterapeutit
  • Asiantuntijat ja muut urheilutoimijat
  • Koulutukset
  • Valmennusohjelmat
  • Workshopit ja Webinaarit

Matka huipulle alkaa heti!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!